Referencia :: Spielerschutz

Referenciák / Egyedi weboldal fejlesztés

spielerschutz.li

Spielerschutz

Vérti Richárd

Kaszinó igazgató

  • Átadás ideje: 2023/09/01
  • Webcím: spielerschutz.li
  • Állapot: Rendszeresen karbantartott
  • Cím: 9491 Ruggell, Industriering 40.

Ügyfelek, akik már minket választottak

Ügyfelek, akik már minket választottak

Együtt felelősséggel egy játékban

10 nyelvű szerteágazó egyedi weboldal fejlesztés villámgyors és optimalizált kivitelben

Megbízónk, Vérti Richárd, a liechtensteini Casino Admiral Ruggell igazgatója, hosszú ideje lojális ügyfelünk és egyben megrendelője számos sikeres oldalunknak különböző országokban.

A legutóbbi megbízása során a spielerschutz.li, a játékosok érdekeit szem előtt tartó weboldal megújítása került terítékre.

Az ABMG digitális ügynökség már az előző verzió elkészítéséért is felelős volt 2019-ben, és most, 4 évvel később, 2023-ban ismét lehetőségünk adódott a – napjainkra főleg arculat szempontjából elavult – saját munkánk megújításra. A redesign során a minimalista stílusjegyek előkelő és letisztult atmoszférát teremtettek a honlapnak.

A kezdeményezés fő célja a kaszinók játékosainak védelme, különös tekintettel a játékszenvedély kialakulásának megelőzésére. A weboldalon automatikus kiértékeléssel rendelkező teszt is elérhető, valamint konkrét gyakorlati tanácsokat is olvashatunk a prevencióval kapcsolatban.

További hasznos linkgyűjteményeket és SOS telefonos infóvonalat is feltűntettek a site-on.

Ha a probléma már fentáll, akkor pedig online, akár egy űrlap segítségével egyaránt kérvényezhetjük kitiltásunkat az összes országon belüli kaszinóból.

Az egyedi animációk, a kifinomult design és az oldal sajátos hangulata egy magasabb szintre emeli a teljes digitális prezentációt.

A clean kód elvei mellett kiemelt figyelmet fordítottunk a weboldal optimális sebességére is. A szerteágazó, tartalmas site, mely 10 nyelven érhető el, még az összetett struktúrával rendelkező részeknél is villámgyors maradt.

Richárd az alábbiak szerint nyilatkozott a közös munkáról: „Nagyon köszönjük a kiváló együttműködést az Always Better Marketing csapatának. Az igényeink gyors és hatékony megvalósítása kiemelkedő volt. Az ABMG digitális ügynökség teljesítménye minőség, megbízhatóság és ütemterv szempontjából is páratlan. Nagyon elégedettek vagyunk, és a jövőbeli projektek során is szívesen fogjuk igénybe venni a szolgáltatásaikat.”

A remek ügyfélvéleményt ezúton is köszönjük és egyben garantáljuk, hogy az elkövetkezőkben is állunk ügyfelünk szíves rendelkezésére.

A spielerschutz.li esete jól példázza, hogy az ABMG digitális ügynökségünk akár nemzetközi szinten vagy a nagyvállalati szektorban is kiváló minőségű munkát képes végezni, amennyiben ügyfeleink bizalmat szavaznak nekünk.

Tégy próbára bennünket, kérd ingyenes árajánlatunkat!

Hasonló referenciák

Az, hogy a versenyszféra szereplőinek szüksége van-e weboldalra... ma már nem kérdés...

A kérdés az, hogy kinek - milyen honlapot érdemes indítania...

Bejelentkezem

Egyedi weboldal fejlesztés

Ajánlatot kérek

Bérelhető weboldal készítés

Ajánlatot kérek

Google Ads PPC kampány beállítás

Ajánlatot kérek

Facebook hirdetés kezelés

Ajánlatot kérek

Marketing tanácsadás

Ajánlatot kérek

Segíthetünk?

Állunk rendelkezésedre, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot

Pin It on Pinterest