Referencia :: RQ Hotel

Referenciák / Egyedi weboldal fejlesztés

rqhotel.hu

RQ Hotel

Ács Vilmos

Tulajdonos, ügyvezető

  • Átadás ideje: 2022/01/01
  • Webcím: rqhotel.hu
  • Állapot: Rendszeresen karbantartott
  • Cím: 9025 Győr, Híd u. 12.

Intertranscoop Logisztika Kft.

Ács Vilmos

Intertranscoop Logisztika Kft. | Tulajdonos, ügyvezető

Matyiékkal több mint 4 éve együtt dolgozunk. Kezdetben 1 weboldalt készítettek nekünk. Azóta még 2 elkészült és a marketingben is sokat segítettek. Precíz, gyors és segítőkész csapat. Csak ajánlani tudom őket! Ár-érték arányban is nagyon jó.

rqhotel.hu

Boutique & Unique Hotel

Egy különleges győri hotel egyedi háromnyelvű weboldalának sikeres fejlesztése

Az RQ Hotel honlap fejlesztési projektje nem egy váratlan megbízás volt számunkra, hiszen megrendelőnk, Ács Vilmos, már 2018 óta rendszeresen visszatérő ügyfelünk. Vilinek számos weboldalt készítettük már, és az évek során kialakult kölcsönös bizalom alapján vágtunk bele ebbe a különleges projektbe.

Ez a hotel egy olyan hely, ahol az érzékiség, az intimitás és a pihenés összetalálkozik. Minden szoba egyedi világot képvisel, különböző stílusok és hangulatok egészítik ki egymást. A prémium kategóriás hotel a boutique & unique szállodák világának ihletése alapján készült, varázslatos környezetet teremtve ezzel vendégei számára.

Az előző weboldal elavultsága miatt vált szükségessé a szakszerű megújítás. A régi (másik webfejlesztő által készített) sablon alapú site ugyanis furcsa anomáliáktól szenvedett, és a frissítéseit is rendre elhanyagolták. A digitális ügynökségünk szívesen vállalta a feladatot, hogy modernizálja és időtállóvá varázsolja az oldalt.

Az egyoldalas honlapot három nyelven: magyarul, németül és angolul készítettük el, hogy a nemzetközi látogatók is könnyen tájékozódhassanak.

Az honlap integrált online szobafoglalási rendszert, valamint forint-euro és forint-dollár árfolyamszinkront is tartalmaz. Az időjárás-kijelző alkalmazás pedig tovább növeli a felhasználói élményt.

Az arculatot a már meglévő logóval harmonizálva alakítottuk ki. A sötét témájú design különlegessé és elegánssá teszi az oldalt, kiemelve a hotel exkluzivitását. Parallax hatások és lágy animációk még tovább emelik a site nívóját.

A weblap sebességét az ajaxos betöltési módszert alkalmazó modalok segítségével sikerült megfelelően optimalizálnunk. A tartalmas lap ezáltal eredményesen megőrizte magas webhelysebességi mutatóit.

Vili elégedettségét a google cégem profilunkra írt 5 csillagos értékelése is tükrözi. A több mint 4 éve tartó közös munka során nemcsak weboldalakat, hanem hatékony PPC kampányokat, fotó – videó szolgáltatást is készítettünk számukra, és támogatjuk őket az online jelenlétük közel folyamatos fejlesztésében.

A hosszú távú – mindkét fél számára gyümölcsöző – win-win együttműködés reményében tovább folytatjuk az alázatos, kitartó és minőségi közös munkát Viliékkel.

Hasonló referenciák

Az, hogy a versenyszféra szereplőinek szüksége van-e weboldalra... ma már nem kérdés...

A kérdés az, hogy kinek - milyen honlapot érdemes indítania...

Bejelentkezem

Egyedi weboldal fejlesztés

Ajánlatot kérek

Bérelhető weboldal készítés

Ajánlatot kérek

Google Ads PPC kampány beállítás

Ajánlatot kérek

Facebook hirdetés kezelés

Ajánlatot kérek

Marketing tanácsadás

Ajánlatot kérek

Segíthetünk?

Állunk rendelkezésedre, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot

Pin It on Pinterest