Referencia :: Nonstop Duguláselhárítás

Referenciák / Egyedi weboldal fejlesztés

dugulaselharitas-csatornavizsgalat.hu

Nonstop Duguláselhárítás

Horváth Attila

tulajdonos, ügyvezető

A. W. - Profi Kft.

Horváthné Wagner Éva

A. W. - Profi Kft. | tulajdonos, ügyvezető

Új weboldal készítésével kerestük meg az Always Better Marketinget. Már volt előtte két honlapunk, ami helyett szerettünk volna valami egészen mást. Az eredmény fantasztikus lett. Végre egy igazán vidám, színes, lendületes weboldal, ami a gyerekeknek is szól. A fiúkkal nagyon jó együtt dolgozni, precízek, pontosak, tartják az ígért határidőket, ami a mai rohanó világban nagyon fontos mindenkinek. Keressék őket bátran!

dugulaselharitas-csatornavizsgalat.hu

Duguláselhárítás Sopronban és környékén

Egyoldalas településekre pozícionált organikus ügyfélszerző weboldalkészítés

Attila az édesapám, Báthori Gábor ajánlásával jutott el hozzánk annó 2020 májusában. Ekkor még egy másik szolgáltatásuknak a légvár, ugrálóvár bérbeadásnak készítettünk komplett marketingtevékenységet. Image film, facebook hirdetések, google ads ppc kampány, fotózás és webszövegírás mind-mind a mi feladatunk volt.

Ügyfelünk örömmel szervezte ki a feladatokat. Az akkor elkészített weboldal az ugralovarsopron.hu webcímen tekinthető meg.

Elégedettségének köszönhetően 4 év elteltével is folyamatos maradt az együttműködésünk a digitális reklámok tekintetében.

Kifejezetten jó Évával és Attilával – az A.W-Profi Kft. ügyvezetőivel – együtt dolgozni, mert szinte mindig nyitottak a javaslatainkra és közösen rendre sikerül kiválasztanunk az igazán eredményes kampányok legjavát.

Legutóbb, 2023 májusában Attila észrevette, hogy a konkurencia az interneten kezd megerősödni. Nem hagyhattuk figyelmen kívül ezt a tényezőt, úgyhogy tudatosan gondoltuk újra ezen tevékenységük online jelenlétét.

Olyan ügyfélszerző, organikus találatokra fókuszált landing oldalt készítettünk, melyet a kezdő webfejlesztők biztosan állíthatom, hogy nem tudtak volna élből elkészíteni.

Az egyedi programozás eredményeként egy dinamikus webes környezetet hoztunk létre, melyben előre meghatározott változók mentén – gombnyomásra – egy komplett landing oldal generálható közvetlenül fel a netre.

Ennek eredményeként Attila duguláselhárítási szolgáltatása egész Sopronban és a környező településeken egyaránt megtalálható a főbb keresőmotorokban „duguláselhárítás Sopron”, „csatornavizsgálat Kapuvár”, „csőkamerázás Fertőszentmikós” stb. keresőkifejezésekre és azok változataira.

(Aki nem hiszi, járjon utána…)

Mindezt fizetett PPC reklámok NÉLKÜL sikerült elérnünk. Ilyen egy hosszú távú és tartós befektetés a saját cégünkbe, mely a továbbiakban már csak minimális ráfordítással is folyamatosan hozhatja az ügyfeleket a vállalkozásunk portájára. (Ezt a technikát egyébként természetesen a saját marketing, webfejlesztés és ppc kampány készítés szolgáltatásainknál is alkalmazzuk. Szól a mondás: …aki tudja, az csinálja is… nem csak tanítja…)

Az online felületek dominanciáját ügyfelünk azóta olyannyira felismerte, hogy jelenleg is zajlik egy újabb weblap tervezése, mely igazi meglepetéseket fog tartalmazni a konkurencia megjelenéséhez képest.

Az A.W. – Profi Kft. tulajdonosai elismerően nyilatkoztak már az ugrálóváras weboldalról is, mely kapcsán Éva ezt írta nekünk: „Új weboldal készítésével kerestük meg az Always Better Marketinget. Már volt előtte két honlapunk, ami helyett szerettünk volna valami egészen mást. Az eredmény fantasztikus lett. Végre egy igazán vidám, színes, lendületes weboldal, ami a gyerekeknek is szól. A fiúkkal nagyon jó együtt dolgozni, precízek, pontosak, tartják az ígért határidőket, ami a mai rohanó világban nagyon fontos mindenkinek. Keressék őket bátran!”

Hálásan köszönjük Évának és Attilának, hogy 4 év elteltével az 5. évben még most is hozzánk fordulnak segítségért, mindent megteszünk, hogy a jövőben se okozzunk számukra csalódást.

Az ilyen együttműködésekért imádjuk a munkánkat, pontosan az ilyes esetek azok, melyek újra- és újra megerősítenek bennünket abban, hogy a munkánk valódi értéket képvisel és az ilyen befektetések – a saját cégünkbe – okosan létrehozva mind-mind könnyedén megtérülhetnek.

Vannak olyan jól bevált módszereink, melyek általában működnek. Nyilván garantálni semmit sem lehet… De annak, aki megsem próbálja… biztosan nem fog működnie az online marketingje 🙂 ! Érdekes lehet? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Hasonló referenciák

Az, hogy a versenyszféra szereplőinek szüksége van-e weboldalra... ma már nem kérdés...

A kérdés az, hogy kinek - milyen honlapot érdemes indítania...

Bejelentkezem

Egyedi weboldal fejlesztés

Ajánlatot kérek

Bérelhető weboldal készítés

Ajánlatot kérek

Google Ads PPC kampány beállítás

Ajánlatot kérek

Facebook hirdetés kezelés

Ajánlatot kérek

Marketing tanácsadás

Ajánlatot kérek

Segíthetünk?

Állunk rendelkezésedre, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot

Pin It on Pinterest