Referencia :: NMC Steuerberatung

Referenciák / Egyedi weboldal fejlesztés

nmc-steuerberatung.at

NMC Steuerberatung

Mate Nagy

Adószakértő

  • Átadás ideje: 2021/01/01
  • Webcím: nmc-steuerberatung.at
  • Állapot: Rendszeresen karbantartott
  • Cím: 7000 Eisenstadt, Thomas-Alva-Edison Strasse 2.

Mate Nagy e. U.

Nagy Máté

Mate Nagy e. U. | Adószakértő

Az egyéni vállalkozásom komplett marketingjét évek óta az AB Marketing viszi. Minden tekintetben maximálisan meg vagyok elégedve - a honlaptól kezdve a névjegykártyán át a Google Ads kampány menedzseléséig. Megbízható, korrekt üzleti partner. Ajánlom mindenkinek, aki egy nagyon jó ár-érték arányú marketingest keres!

nmc-steuerberatung.at

Der KMU-Spezialist

Sikeres weboldal készítés és marketing kampány egy osztrák vállalkozás számára

Nagy Máté, az NMC Steuerberatung tulajdonosa, és én, Báthori Mátyás Gábor ugyanabba a középiskolába jártunk. Amikor Máté először keresett meg minket egy logó tervezése kapcsán, örömmel vállaltuk a lehetőséget.

Lépésről – lépésre haladtunk a biztos alapok felé: az embléma és logó után bélyegző és névjegykártya elkészítése következett. Máté elégedettsége a szakértelmünk iránt folyamatos maradt, így végül elkezdtünk egy, a korábbiaknál sokkal összetetteb folyamatot a weboldal készítését.

Az ügyfél pontos és kimért elképzeléseit precízen úgy valósítottuk meg, hogy közben a saját szakmai tudásunkkal kiegészítettük azt. A site struktúráját egy akkori díjnyertes oldal alapján építettük fel, egyedi animációkkal és helyben készített eredeti fotókkal, mely még tovább gazdagította az oldal bizalmi indexét.

A weboldal elkészültével tudtuk, hogy a forgalom kulcsfontosságú. Máté, a tanácsainkat követve, beleegyezett a PPC (Pay-Per-Click) kampányok futtatásába. (Megbízott bennünk, hisz az organikusból ekkor már szépen csurrant-cseppent ajánlatkérés.)

Hamarosan bebizonyosodott, hogy ez egy kiváló döntés volt mindannyiunk részéről, és az organikus találatok mellett a PPC is új leadeket, azaz új ajánlatkéréseket hozott.

Máté az alábbiak szerint fejezte ki elégedettségét az együttműködéssel kapcsolatban: „Az egyéni vállalkozásom komplett marketingjét évek óta az AB Marketing viszi. Minden tekintetben maximálisan meg vagyok elégedve – a honlaptól kezdve a névjegykártyán át a Google Ads kampány menedzseléséig. Megbízható, korrekt üzleti partner. Ajánlom mindenkinek, aki egy nagyon jó ár-érték arányú marketingest keres!”

Hálásak vagyunk Máténak a közös munkáért, és örömmel tapasztaltuk, hogy az általa hozzánk irányított új ügyfelek száma is napról-napra emelkedik.

Mi is jó szívvel ajánljuk szolgáltatásait mindazoknak, akik Ausztriában cégalapítás, adótanácsadás vagy hasonló területeken szakértő segítségre vágynak.

Az NMC Steuerberatung esettanulmánya hűen példázza, hogy az okosan és átgondoltan felépített stratégia mentén – horror összegek elköltése NÉLKÜL is – van lehetőség megtérülésre fókuszált, eredményes marketing kiépítésére.

Hasonló referenciák

Az, hogy a versenyszféra szereplőinek szüksége van-e weboldalra... ma már nem kérdés...

A kérdés az, hogy kinek - milyen honlapot érdemes indítania...

Bejelentkezem

Egyedi weboldal fejlesztés

Ajánlatot kérek

Bérelhető weboldal készítés

Ajánlatot kérek

Google Ads PPC kampány beállítás

Ajánlatot kérek

Facebook hirdetés kezelés

Ajánlatot kérek

Marketing tanácsadás

Ajánlatot kérek

Segíthetünk?

Állunk rendelkezésedre, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot

Pin It on Pinterest