Referencia :: Ncool

Referenciák / Egyedi weboldal fejlesztés

ncool.hu

Ncool

Németh Gergely

Klímaszerelő, cégvezető

  • Átadás ideje: 2022/04/01
  • Webcím: ncool.hu
  • Állapot: Rendszeresen karbantartott
  • Cím: 9436 Fertőszéplak, Nagy Lajos utca 49/B

Ügyfelek, akik már minket választottak

Ügyfelek, akik már minket választottak

Az Ön klíma szakértője

Sikeres egyoldalas egyedi webfejlesztés a fertő-parti NCool épületgépészeti vállalkozás számára

Németh Gergely, az épületgépészeti vállalkozó, azáltal jutott el hozzánk, hogy Hanzséros Péter, közös ismerősünk, ajánlotta neki szolgáltatásainkat. Ezúton is köszönjük szépen Péternek az ajánlást, Gergőnek pedig majdan a megbízást.

Az előzetes e-mailes árajánlatkérését egy személyes konzultáció követte.

A több mint 15 éves tapasztalatunk és a korábbi referenciáink győzték meg Gergelyt, aki ekkor az irodai megbeszélés alkalmával már biztos volt benne, hogy mi vagyunk az ideális választás az egyedi weboldala elkészítésére.

Geri meghatározó elképzelésekkel érkezett a lap tartalmát és arculatát illetően. Az együttműködés gördülékenyen zajlott, mivel mindkét fél részéről alapos és hatékony volt a kommunikáció.

A cég logóját és emblémáját felár nélkül, ajándékba megterveztük számára a site látványtervezési folyamatában, hozzájárulva ezzel a vállalkozás egyedi arculatának kialakításához.

A fejlesztés során olyan általános szekcionális elemeket használtunk, mint a slider, az accordion, a lightbox, illetve a scroll to anchor, és olyan ismert könyvtárakat építettünk be, mint a WordPress, a Bootstrap, a jQuery, a Hover.min, az Animate.css, az Osano stb.

Minden általunk készített weboldalt – így magától értetődő módon ezt is – akár saját kezűleg adminisztrálhatja az ügyfelünk.

Az átadott minisite egyszerű eleganciájával hívja fel magára a figyelmet.
Az egyedi, egyoldalas honlap minden lényeges információt tartalmaz, tökéletes online névjegykártyaként szolgáltatva az interneten. Az egész földön a nap 24 órájában nonstop elérhető.

A jövőre nézve további kiegészítő fejlesztéseket is kitűztünk, várhatóan német nyelvű verzióval is bővíteni fogjuk az oldalt.

A NCool weboldalfejlesztése egy újabb példa arra, hogy az ABMG digitális ügynökség a kicsi, a közepes és a nagy vállalkozások számára egyaránt képes egyedi és hatékony online megoldásokat nyújtani.

Hasonló referenciák

Az, hogy a versenyszféra szereplőinek szüksége van-e weboldalra... ma már nem kérdés...

A kérdés az, hogy kinek - milyen honlapot érdemes indítania...

Bejelentkezem

Egyedi weboldal fejlesztés

Ajánlatot kérek

Bérelhető weboldal készítés

Ajánlatot kérek

Google Ads PPC kampány beállítás

Ajánlatot kérek

Facebook hirdetés kezelés

Ajánlatot kérek

Marketing tanácsadás

Ajánlatot kérek

Segíthetünk?

Állunk rendelkezésedre, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot

Pin It on Pinterest