Referencia :: Magas szintű mérnöki tervezés

Referenciák / Egyedi weboldal fejlesztés

blueandgreen.eu

Magas szintű mérnöki tervezés

Petri Béla és Dániel Dóra

Mérnökök

  • Átadás ideje: 2023/07/01
  • Webcím: blueandgreen.eu
  • Állapot: Rendszeresen karbantartott
  • Cím: 9400 Sopron, Hasfalvi utca 22.

Blue & Green Mérnöki Iroda Kft.

Dániel Dóra és Petri Béla

Blue & Green Mérnöki Iroda Kft. | Mérnökök

Matyi munkája gyors, pontos és precíz. Szakértelme megkérdőjelezhetetlen! Úgy elmagyaráz mindent a felhasználónak, hogy a legapróbb részlet is világos legyen. Bárkinek jó szívvel ajánlom. Egy dolgozni szerető, korrekt, megbízható EMBER! Ezúton is hálás köszönet: a nincsvizko.hu csapata :)

blueandgreen.eu

Blue & Green Kft.

Magas szintű weboldal magas szintű mérnöki irodának

Dániel Dóra és Petri Béla – a tulajdonosok – Sütő Gergely számtástechnikai partnerünk ajánlásával kerültek velünk először kapcsolatba. Köszönjük szépen ezúton is a Materiálteszt munkatársának az összekötést, ügyfeleinknek pedig a megrendelést.

Az együttműködésünk egy korábbi, másik online marketingügynökség által készített weboldal támogatásával kezdődött, melynek megújítását azóta szintén kilátásba helyeztük.

Ez a fajta alázatos projektmegközelítés nem csak a digitalizáció felé vezető utat mutatja be, hanem a hosszú távú partneri kapcsolatok építését is, ahol az ügyfél elégedettsége kulcsfontosságú.

A Blue & Green Mérnöki Iroda Kft. fő küldetése, hogy a magas szintű mérnöki tervezés mellett innovatív, környezettudatos termékeket vezessen be a magyar piacra. Az egyoldalas weboldal készítése során különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a site hűen tükrözze a cég által nyújtott kiemelkedő minőséget, és a neki tervezett egyedi arculatával magasra pozícionálja őt a versenytársakkal szemben.

A program nem csupán a digitális jelenlét erősítését célozta meg, hanem az ügyfelek sajátos igényeit is figyelembe vette. Az adminisztrációs felület ugyanis lehetővé teszi, hogy Dóra és Béla akár saját kezűleg is könnyen aktualizálhassák a honlap tartalmát.

A mérnöki tervezésre jellemző precizitás és pontosság átsugároz az egész lapon, ezzel biztosítva a látogatóknak a páratlan felhasználói élményt.

Az ABMG webfejlesztő csapatunk olyan elektronikus, nonstop elérhető megjelenést teremtett, mely minden ügyféligényt kielégít.

A weboldal készítésével kapcsolatban ügyfeleink méltatták vezető fejlesztőnk, Matyi a hozzáállását, aki gyors, pontos és precíz munkát végzett. Kiemelték a szakértelmét és a felhasználóbarát magyarázatokat, amelyek segítettek nekik a legapróbb részletek megértésében.

A projekt eredményeként a mérnöki iroda jelenleg egy igazán erős online jelenléttel rendelkezik. Mindez hozzájárul a vállalkozásuk digitális felfedezhetőségéhez és ügyfélszolgálatuk erősítéséhez.

Digitális marketingügynökségként továbbra is elkötelezettek vagyunk az olyan projektek iránt, amelyek a lenyűgöző minőséget és az ügyfélközpontúságot helyezik az előtérbe.

Itt érdemes még megemlítenünk, hogy mindkét fél számára ideális együttműködés sajnos rövid távon csak ritkán vezet megfelelő eredményre.

Az igazán sikeres üzleti kooperációk általában nem csupán egy weboldal elkészítéséről vagy egy PPC kampány létrehozásáról szólnak, hanem sokkal inkább a hosszú távú közös ötletelés, valamint tervezés és kivitelezés az, ami igazán célravezető.

Az online marketing egy rendkívül összetett és végtelen folyamat, melyet a kívánt hatás érdekében elemről-elemre egy „soha véget nem érő” ügymenetként szükséges felépítenünk. Mindig tartsuk szem előtt, hogy ami tegnap még működött, ma már nem biztos, hogy elegendő lesz…
Dóri és Béla a jövőben is számíthat a közreműködésünkre, örömmel segítünk.

Hasonló referenciák

Az, hogy a versenyszféra szereplőinek szüksége van-e weboldalra... ma már nem kérdés...

A kérdés az, hogy kinek - milyen honlapot érdemes indítania...

Bejelentkezem

Egyedi weboldal fejlesztés

Ajánlatot kérek

Bérelhető weboldal készítés

Ajánlatot kérek

Google Ads PPC kampány beállítás

Ajánlatot kérek

Facebook hirdetés kezelés

Ajánlatot kérek

Marketing tanácsadás

Ajánlatot kérek

Segíthetünk?

Állunk rendelkezésedre, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot

Pin It on Pinterest