Referencia :: Lengyel Épszerk

Referenciák / Egyedi weboldal fejlesztés

lengyelepszerk.hu

Lengyel Épszerk

Lengyel József

cégvezető

  • Átadás ideje: 2022/03/01
  • Webcím: lengyelepszerk.hu
  • Állapot: Rendszeresen karbantartott
  • Cím: 8380 Hévíz, Fecske u. 48.

Ügyfelek, akik már minket választottak

Ügyfelek, akik már minket választottak

Komplett kivitelezés megbízható szakemberekkel

Sikersztori, amely a Lengyel Épszerk Kft. weboldalának újratervezéséről szól

A Lengyel Épszerk Kft. olyan kvalifikált villanyszerelőkkel büszkélkedhet, akik mindig rendelkezésre állnak, és ha kell, további alvállalkozói csapat is mozgósítható.

A vezető szerelők hosszú múlttal rendelkeznek, és a cég teljes körű villanyszerelési munkákat végez a családi házaktól kezdve a közintézményeken és az üzleteken át egészen a műemléképületekig.

Emiatt majdhogynem magától értendő, hogy kizárólag profi oldallal lehet megjelenni a digitális térben. Komoly üzleti partnernek, komoly vállalkozásnak ugyanis a lehető legjobb online megjelenés dukál.

Lengyel József, a cég tulajdonosa, egy előzetes árajánlatot követően Hévízről egészen Ágfalváig utazott, hogy személyesen az irodánkban ismerje meg az ABMG csapatát.

A korábbi weboldal nem volt rossz de mégis úgy érezte, hogy hiányzik belőle valami leírhatatlan és megfoghatatlan plusz, ezért szüksége van egy alapos és szakszerű megújulásra. A régi honlapja ugyanis sajnos nem lett a végletekig aprólékosan feltöltve tartalmakkal és az arculat sem volt grafikusművészi részletességgel kidolgozva a neten.

Őszinte kívánságára válaszul teljeskörű szolgáltatást nyújtottunk, elvégezve helyette minden fontos állomást, úgy mint a szövegírás, a látványtervezés, az adatfeltöltés, a programozás, a domain bejegyzés, a tárhely konfiguráció, valamint az integrációk bekötése és még sok minden más…

A honlapot az átadása óta folyamatosan frissítjük mind tartalmilag és mind technikailag egyaránt. Máig igyekszünk életszerű módon reagálni a felmerülő kérésekre, valamint önállóan – külön figyelmeztetés nélkül – javítjuk az esetlegesen keletkező számítástechnikai problémákat.

Józsi öt csillagos értékelést adott a Google Cégem profilunkra, és az egyik telefonbeszélgetésünket azzal a mondattal zárta, hogy egy konkurens, valóban magas presztízsű webfejlesztő vállalkozás is elismerte munkánkat, azzal az egyszerű mondattal, hogy „Ennél még ők sem tudtunk volna jobbat csinálni.”

Köszönjük Józsinak a bizalmat, és reméljük, hogy a közös munka hosszú éveken át el fog minket kísérni.

A Lengyel Épszerk Kft. weboldala jelenleg egy olyan modern, vonzó, tartalmas és hatékony digitális névjegykártya, melyet büszkén és magabiztosan prezentálhat az érdeklődők számára.

Hasonló referenciák

Az, hogy a versenyszféra szereplőinek szüksége van-e weboldalra... ma már nem kérdés...

A kérdés az, hogy kinek - milyen honlapot érdemes indítania...

Bejelentkezem

Egyedi weboldal fejlesztés

Ajánlatot kérek

Bérelhető weboldal készítés

Ajánlatot kérek

Google Ads PPC kampány beállítás

Ajánlatot kérek

Facebook hirdetés kezelés

Ajánlatot kérek

Marketing tanácsadás

Ajánlatot kérek

Segíthetünk?

Állunk rendelkezésedre, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot

Pin It on Pinterest