Referencia :: Kandalló Celldömölk

Referenciák / Egyedi weboldal fejlesztés

kandallocelldomolk.hu

Kandalló Celldömölk

Dodó János

Kőfaragó, cégvezető

  • Átadás ideje: 2023/04/01
  • Webcím: kandallocelldomolk.hu
  • Állapot: Rendszeresen karbantartott
  • Cím: 9500 Celldömölk, Bercsényi Miklós u. 16.

Ügyfelek, akik már minket választottak

Ügyfelek, akik már minket választottak

Dodó Kandalló

Egyedi egyoldalas weboldalkészítés és SEO optimalizáció Győr-Moson-Sopron vármegyéből Vas vármegyébe

Dodó János – kandallók és cserépkályhák készítésével foglalkozó szakember – Gyömrőről Celldömölkre költözött, és ezzel együtt a jövőben tevékenységét is Vas vármegye környékén kívánta népszerűsíteni.

Internetes böngészése során talált ránk, az ABMG csapatára, mint webfejlesztő továbbá PPC kampánykészítő cégre, és több helyről történő ajánlatkérése, valamint a referenciamunkák összehasonlítása után személyes konzultációt kért az ágfalvi irodánkba.

Az előzetes beszélgetést egy jókedvű weboldal készítési szerződés zárta, ahol közösen meghatároztuk a projekt céljait és követelményeit.

Az új honlapnak nem csupán modernnek és vonzónak kellett lennie, de kiemelt figyelmet szenteltünk a felhasználó- és mobilbarát tulajdonságoknak is.

A fő küldetések között szerepelt, hogy a „kandalló Celldömölk” keresőkifejezés esetén a Dodó Kandalló minél előrébb szerepeljen a keresők organikus találati listájában. A terv megvalósítása során évtizedes tapasztalatunknak és a szerencsének köszönhetően sikerült az eredményoldal legtetejére emelni az új oldalt.

A megbízás során segítettünk Jánosnak a meglévő logója vektorizálásában, a .hu domain név bejegyzésében és a webtárhely technikai konfigurálásában is.

A klasszikus elemeken túl a színvonalat tovább emelő véletlenszerű borítókép, útvonaltervező alkalmazás, előtte-utána fotógaléria és ajánlatkérő modul is beépítésre került.

A jövőre nézve közös terveink között szerepel további marketingeszközök, első sorban PPC kampányok bevezetése, valamint visszalinkek tudatos építése, hogy még hatékonyabban népszerűsítsük a cég tevékenységét az online térben.

Egy kandalló vagy egy weboldal kivitelezésének teljes folyamata hasonlóan összetettnek számít. Nagyjából ugyanazokat a főbb általános szempontokat érinti a munkamenet. Mindkét tevékenység esetében kiemelten fontos a vonzó megjelenés, a megfelelő funkcionalitás, az ügyfélcentrikusság és az egyedi kívánságokhoz történő alázat és alkalmazkodóképesség. Továbbá fontos a célközönség ismerete, valamint a hatékony marketing és a stabil technikai háttér.

Őszintén bízunk benne, hogy János mindezt legalább részben megtapasztalhatta nálunk. További sikereket kívánunk, és egyúttal biztosítjuk őt arról, hogy a jövőben is számíthat segítőkész csapatunk támogatására.

Hasonló referenciák

Az, hogy a versenyszféra szereplőinek szüksége van-e weboldalra... ma már nem kérdés...

A kérdés az, hogy kinek - milyen honlapot érdemes indítania...

Bejelentkezem

Egyedi weboldal fejlesztés

Ajánlatot kérek

Bérelhető weboldal készítés

Ajánlatot kérek

Google Ads PPC kampány beállítás

Ajánlatot kérek

Facebook hirdetés kezelés

Ajánlatot kérek

Marketing tanácsadás

Ajánlatot kérek

Segíthetünk?

Állunk rendelkezésedre, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot

Pin It on Pinterest