Referencia :: Holiday Apartman Bük

Referenciák / Egyedi weboldal fejlesztés

holidaybuk.hu

Holiday Apartman Bük

Stiebler-Pereznyák Dóra

Apartman ügyvezető

  • Átadás ideje: 2023/08/01
  • Webcím: holidaybuk.hu
  • Állapot: Rendszeresen karbantartott
  • Cím: 9737 Bük, Ifjúság útja 89.

Stiebler-Pereznyák Dóra e. v.

Stieber-Pereznyák Dóra

Stiebler-Pereznyák Dóra e. v. | Apartman ügyvezető

Gyors, és precíz munkát végeztek, tökéletesen megvalósították, amire gondoltunk. Ár-érték arányban is teljesen rendben van. Segítőkészek, minden kérdésünkre, azonnal reagáltak, könnyű volt az együttműködés. Szívből ajánlom őket.

holidaybuk.hu

Holiday Apartman Bük

Egy szálláshely többnyelvű weboldalának fejlesztése az ABMG ügynökséggel

A Stieber család tagjai a közelmúltban vásároltak egy apartmant. Szálláshelytulajdonosként szinte azonnal szembesültek azzal, hogy napjainkban nélkülözhetetlen a megfelelő online jelenlét.

Több weboldalkészítési szolgáltató ajánlatát és konzultációját követően a választásuk ránk, az ABMG marketingcsapatára esett, akik egy egyoldalas, háromnyelvű egyedi weboldal kialakítását vállaltuk el számukra.

Az oldal, mely a holidaybuk.hu címen található, nem csupán a szállás opcióit mutatja be, hanem kényelmes lehetőséget teremt a szobafoglalásra is. A weblapon helyet kapott a Bük és környéke látnivalóinak feltűntetése is, mely segíti az érdeklődőket a környék felfedezésében.

A lap olyan további plusz funkciókkal is rendelkezik, mint például a valós idejű időjárás kijelzése, ami fontos információt nyújt a látogatóknak az aktuális időjárási viszonyokról. Emellett a honlap lehetővé teszi a forint-euró árfolyam napi lekérését is, ami különleges és hasznos elemként szolgálhat a nemzetközi látogatók számára.

Nemcsak a weboldal kialakításával foglalkoztunk, hanem segítettünk a .hu domain név bejegyzésében és a webtárhely biztosításában is, így teljes technikai üzemeltetést nyújtottunk a Stieber családnak.

Az arculat kialakításához logót is készítettünk, amely az emblémával együtt az Apartman személyes és vonzó arculatát erősíti.

A HolidayBuk.hu esete jól mutatja be, hogy a szálláshelyek számára egy egyedi weboldal nem csak információs pont, hanem olyan eszköz is lehet, amely segít a vendégek kényelmében, az élmény fokozásában és mindezen túl időt is spórolhat nekünk az információ áramoltatása során.

Társaságunk hatékony és rugalmas megoldásokkal segítette a Stieber családot abban, hogy online jelenlétük minőségét és vonzerejét hathatósan növeljék.

A projekt átadása után Dóra elismerően nyilatkozott: „Gyors, és precíz munkát végeztek, tökéletesen megvalósították, amire gondoltunk. Ár-érték arányban is teljesen rendben van. Segítőkészek, minden kérdésünkre azonnal reagáltak, könnyű volt az együttműködés. Szívből ajánlom őket.”

Hasonló referenciák

Az, hogy a versenyszféra szereplőinek szüksége van-e weboldalra... ma már nem kérdés...

A kérdés az, hogy kinek - milyen honlapot érdemes indítania...

Bejelentkezem

Egyedi weboldal fejlesztés

Ajánlatot kérek

Bérelhető weboldal készítés

Ajánlatot kérek

Google Ads PPC kampány beállítás

Ajánlatot kérek

Facebook hirdetés kezelés

Ajánlatot kérek

Marketing tanácsadás

Ajánlatot kérek

Segíthetünk?

Állunk rendelkezésedre, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot

Pin It on Pinterest