Referencia :: FromHome Autós-Motoros Iskola

Referenciák / Egyedi weboldal fejlesztés

fromhome.hu

FromHome Autós-Motoros Iskola

Szűk Balázs

Cégvezető, oktató

  • Átadás ideje: 2023/08/01
  • Webcím: fromhome.hu
  • Állapot: Rendszeresen karbantartott
  • Cím: 9400 Sopron, Kőszegi út 6.

Fit and Beauty Kft.

Szűk Balázs

Fit and Beauty Kft. | Cégvezető, oktató

Csak ajánlani tudom Őket! Profi, precíz, fiatalos csapat fantasztikus ötletekkel és ami még jobb, hogy meg is tudják valósítani!

fromhome.hu

FromHome Autós-Motoros Iskola

Sikeres egyedi weboldal fejlesztés régi honlap megújításával

A FromHome Autós-Motoros iskola büszkén mutatja be megújult, egyedi weboldalát, melyet az ABMG marketingcsapat készített el.

A cégvezető, Szűk Balázs, aki időnként saját maga is oktatja a vezetést, korábban már rendelkezett honlappal, de sajnos az előző verzió minősége nem volt kielégítő, ráadásul a fejlesztési és üzemeltetési költségek is meglehetősen magasak voltak.

További problémát okozott a kapcsolattartás is, hiszen az előző webfejlesztő csak másodállásban végezte a tevékenységét, emiatt olykor indokolatlanul sokáig tartott egy-egy új programozási feladat elkészítése.

A megújított weboldallal kapcsolatban Balázs maximálisan elégedett, és a projekt kapcsán elmondta: „Csak ajánlani tud bennünket! Profi, precíz, fiatalos csapatnak gondol bennünket fantasztikus ötletekkel és ami még jobb, hogy meg is tudjuk valósítani!”

Az új weboldal teljes tartalma, beleértve a szöveges és média típusú elemeket (fotók – videók), könnyen módosíthatók az ügyfél révén a weblap WordPress adminisztrációs felületéről.

Ezáltal a FromHome Autós-Motoros Iskola rugalmasan kezelheti az oldal teljes tartalmát, és bármikor frissítheti azt a legújabb információkkal és eseményekkel.

A webfejlesztés során különös figyelmet fordítottunk az árlista menüpontra is, hogy a nyomtatható verzió egyszerűen, gombnyomásra generálható legyen. A funkciónak köszönhetően a látogatók fesztelenül tájékozódhatnak az iskola kínálatáról akár online, akár nyomtatott – offline formában.

A FromHome Autós-Motoros Iskola és az ABMG marketingcsapat együttműködése eredményeként született meg ez az innovatív és felhasználóbarát site, mely feltétlenül hozzájárul az iskola online jelenlétének erősítéséhez és a jövőbeli ügyfélkör bővítéséhez.

Köszönjük Balázs bizalmát, folytatjuk a közös munkát.

Hasonló referenciák

Az, hogy a versenyszféra szereplőinek szüksége van-e weboldalra... ma már nem kérdés...

A kérdés az, hogy kinek - milyen honlapot érdemes indítania...

Bejelentkezem

Egyedi weboldal fejlesztés

Ajánlatot kérek

Bérelhető weboldal készítés

Ajánlatot kérek

Google Ads PPC kampány beállítás

Ajánlatot kérek

Facebook hirdetés kezelés

Ajánlatot kérek

Marketing tanácsadás

Ajánlatot kérek

Segíthetünk?

Állunk rendelkezésedre, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot

Pin It on Pinterest