Referencia :: Betti Masszázs

Referenciák / Egyedi weboldal fejlesztés

bettimasszazs.hu

Betti Masszázs

Görög Bettina

Masszőr, cégvezető

  • Átadás ideje: 2023/03/01
  • Webcím: bettimasszazs.hu
  • Állapot: Rendszeresen karbantartott
  • Cím: 9400 Sopron, Füredi Oszkár sétány 5. fsz. 2.

Ügyfelek, akik már minket választottak

Ügyfelek, akik már minket választottak

Betti Gyógymasszőr Sopron

Sikeres egyoldalas egyedi webfejlesztés és organikus keresőoptimalizálás soproni marketingügynökséggel

Görög Bettina számára az ABMG már ismerős volt, hiszen édesapja, Görög Károly részére évekkel ezelőtt már készítettünk egy weboldalt.

Karcsi honlapjának (gorogvizikerteszet.hu) elindítását követően PPC kampányokkal megtöbbszöröztük a korábbi ajánlatkérések és ezáltal pedig a megbízások számát. (Azóta is töretlen az együttműködésünk. Ezúton is köszönjük a bizalmat.)

Ennek köszönhetően, amikor Betti eldöntötte, hogy saját vállalkozást indít, számára egyértelmű volt, hogy egy új, egyedi weboldal készítése kapcsán csapatunkhoz forduljon.

Az elsődleges cél az volt, hogy honlapja messze kiemelkedjen az organikus találatok között. Ennek érdekében pedig már az oldal tervezésekor is különös figyelmet fordítottunk erre.

A hagyományos weblap készítési állomásokon túl logót és emblémát terveztünk, majd részletes technikai és arculati dokumentációval, valamint wireframe összeállításával folytattuk. Ügyfelünk szabad kezet adott a projekt elkészítéséhez, így a végeredmény harmonikusan illeszkedett az ő elképzeléseibe.

A weboldal egyik igazán említésre méltó funkciója az integrált online időpontfoglalási rendszer, ami nagyban egyszerűsíti a megbízó masszőrünk hétköznapjait.

A bejelentkezés ugyanis kizárólag ezen a platformon keresztül lehetséges, ami produktív módon fokozza az ügyfélkiszolgálás hatékonyságát.

A domain nevek között a bettimasszazs.hu mellett a fókuszkulcsszavas bettigyogymasszorsopron.hu is bejegyzésre került, melyeket a webtárhely kialakításától kezdve a honlap üzemeltetéséig közvetített szolgáltatásként mi biztosítunk. (A technikai dolgok mellett ilyenkor természetesen a kötelező bürokráciát is mi intézzük megrendelőinknek.)

A search console összesítése egyértelműen igazolja a minőségi végeredményt: a weboldal szinte azonnal az organikus találatok közötti első helyre került olyan alapvető keresőkifejezésekkel, mint a „masszázs Sopron” vagy a „gyógymasszőr Sopron”.

Az ügyfél elégedettségét jelzi továbbá, hogy az oldal sikerét követően Betti újabb kapcsolódó marketingszolgáltatásokat is megrendelt tőlünk, mint például névjegykártya, ajándékutalvány, tábla és üzleti kirakat tervezése és kivitelezése stb.

Tudomásunk szerint napról-napra érkeznek konverziók, melyeket a weboldal meglétének és az általa nyújtott minőségi szolgáltatásának köszönhet. További sikereket és számos kuncsaftot kívánunk neki a jövőben.

Hűséges társként számíthat ránk a digitális térben, hogy ugyanilyen szorgalommal, lelkesedéssel és már előre letesztelt, kipróbált ötletekkel tovább támogassuk vállalkozása online sikerét.

A jövőben érdemes lehet fontolóra venni az ehhez hasonló egyoldalas weboldalak bővítését főképp blog szekcióval, gyakran ismételt kérdésekkel, további idegen nyelvű verziókkal stb.

Hasonló referenciák

Az, hogy a versenyszféra szereplőinek szüksége van-e weboldalra... ma már nem kérdés...

A kérdés az, hogy kinek - milyen honlapot érdemes indítania...

Bejelentkezem

Egyedi weboldal fejlesztés

Ajánlatot kérek

Bérelhető weboldal készítés

Ajánlatot kérek

Google Ads PPC kampány beállítás

Ajánlatot kérek

Facebook hirdetés kezelés

Ajánlatot kérek

Marketing tanácsadás

Ajánlatot kérek

Segíthetünk?

Állunk rendelkezésedre, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot

Pin It on Pinterest