Referencia :: Beloved Wedding Studio

Referenciák / Egyedi weboldal fejlesztés

belovedwedding.at

Beloved Wedding Studio

Cseh Dániel

Tulajdonos, fotóművész

  • Átadás ideje: 2023/06/01
  • Webcím: belovedwedding.at
  • Állapot: Rendszeresen karbantartott
  • Cím: 9021 Győr, Szent István út 10 / A

Ügyfelek, akik már minket választottak

Ügyfelek, akik már minket választottak

Hochzeits Foto Wien

Egy sikeres ausztriai esküvői fotó – videó szolgáltató weboldalának fejlesztése az ABMG közreműködésével

Cseh Dániel fotóművész, a Beloved Wedding Studio tulajdonosa, ezelőtt 15 évvel ismerte meg először az ABMG digitális ügynökséget, amikor egy magyar nyelvű weboldalt készítettünk számára. (A nevünk ekkor kezdetben LimeDesign majd később Kingmakers Webstudio volt.)

Most, a lojális attitűdjének köszönhetően, ismét minket választott, hogy segítsünk neki az osztrák piacra való online jelenlét kiépítésében, a hochzeitsfotowien.at weboldalán keresztül.

A projekt során a mércét igazán magasra tettük, és olyan funkciókat építettünk be, amelyek támogatják az ausztriai piacon való hatékony megjelenést.

Az egyik ilyen említésre méltó újítás például a többlépcsős űrlap, amely bizonyítottan magasabb konverziós arányt eredményez, mint a hagyományos formok.

Mindenképpen érdemes még szót ejteni a tudatosan megtervezett értékesítési tölcsérről, mely segíti a látogatók bizalmi indexét online a lehető leggyorsabban és legeredményeseben kialakítani.

A honlap grafikai tervezése egyedi látványterv alapján került megvalósításra, figyelembe véve – a megrendelőink – Cseh Dániel és Cseh Viktória igényeit.

A német nyelvű site kialakítása és leprogramozása mellett részt vettünk az idegen nyelvű .at domain nevek bejegyzésében és a webtárhely technikai konfigurációjában szintúgy.

A weblap modern fotógalériával büszkélkedik, amely nem csak statikus képek bemutatására szolgál, hanem diavetítésként is funkcionál. A videók beágyazása és a különböző eszközökön átívelő hibátlan lejátszása is könnyedén megvalósult.

A teljes honlap, korábban bevált stratégiák és módszerek mentén épült fel, előzetes elemzés és a versenytársak alapos kutatása nyomán.

A piacra lépést követően Google Ads PPC kampányokkal erősítettük a weboldalra irányított forgalmat, amely több tucat leadet és egy tucat konverziót hozott mostanáig. Bízunk benne, hogy idővel az egyéb általunk javasolt marketinglehetőségeket is ki fogja használni az ügyfél.

Dániel elégedettsége egyértelműen kifejeződik, hiszen a sikeres oldal átadása után további megbízásokkal is felkereste csapatunkat és máig együtt dolgozunk a vállalkozása online marketingjén.

A Beloved Wedding Studio marketing esettanulmánya jól példázza, hogy a megfelelő tervezés és kivitelezés milyen hatással lehet egy cég online jelenlétére és üzleti eredményeire.

Hasonló referenciák

Az, hogy a versenyszféra szereplőinek szüksége van-e weboldalra... ma már nem kérdés...

A kérdés az, hogy kinek - milyen honlapot érdemes indítania...

Bejelentkezem

Egyedi weboldal fejlesztés

Ajánlatot kérek

Bérelhető weboldal készítés

Ajánlatot kérek

Google Ads PPC kampány beállítás

Ajánlatot kérek

Facebook hirdetés kezelés

Ajánlatot kérek

Marketing tanácsadás

Ajánlatot kérek

Segíthetünk?

Állunk rendelkezésedre, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot

Pin It on Pinterest