Referencia :: Asztalos Sopron

Referenciák / Egyedi weboldal fejlesztés

hafabutor.hu

Asztalos Sopron

Hampl Márton

Tulajdonos, ügyvezető

  • Átadás ideje: 2021/10/01
  • Webcím: hafabutor.hu
  • Állapot: Rendszeresen karbantartott
  • Cím: 9400 Sopron, Baross út 24/A

Hampl Márton e. v.

Hampl Márton

Hampl Márton e. v. | Tulajdonos, ügyvezető

Minden vállalkozás életében eljön az a pont, amikor elengedhetetlenné válik egy jó weboldal! Nemrég kerestem fel ez ügyben Báthori Mátyást. Rendkívül gyorsan, szuper hozzáállással megalkották az új weboldalamat. Semmit nem kellett változtatni rajta, így tökéletes, ahogy van! Köszönet érte.

hafabutor.hu

HAFA Bútor

Egy soproni asztalos weboldalának sikertörténete az ABMG csapattal

Az asztalos mesterség már évszázadok óta meghatározó része az emberek életének, és Hampl Márton, a kivételesen tehetséges faipari szakember is úgy érezte, hogy ideje modernizálni vállalkozását egy professzionális weboldal segítségével.

Az első önálló próbálkozásai azonban sajnos nem jártak sikerrel, és hamar rájött, hogy a webes térben való megjelenéshez szakértő közreműködésére lesz szüksége.

Ekkor lépett be a képbe az ABMG csapata, egy olyan digitális online marketing ügynökség, amely nem csupán egyszerű weboldalakat készít, hanem összetett megoldásokat nyújt ügyfeleinek, melyek valóban tükrözik az üzleti igényeket és az egyedi stílust.

A közös munka elindulása előtt Márton elmondta, hogy korábbi tapasztalatai során a saját kezűleg készített honlapja nem felelt meg az elvárásainak, és nem prezentálta azt a fajta szakmai hozzáértést, amit egyébként ügyfeleinek a munkavégzés során biztosít.

Az induláskor alaposan megvizsgáltuk Márton igényeit, üzleti modelljét és a cég sajátos vonásait egyaránt.

A legfőbb cél az volt, hogy egy olyan weboldalt hozzunk létre, amely nemcsak esztétikus, de funkcionális is, és kiemeli a mesterség iránti elkötelezettségét.

A site tervezése és kivitelezése során figyelembe vettük az asztalos szakma speciális igényeit és a vizuális vonzerő fontosságát. Az eredmény egy letisztult, modern és intuitív oldal lett, amely szerintünk tökéletesen képviseli Hampl Márton szakmai színvonalát és odaadását.

Az organikus találatokban máig kiemelten jól teljesít, de a pozíciókat PPC kampányokkal még tovább erősítettük. Máig a találati lista tetején szerepel az „Asztalos Sopron” keresőkifejezésekre.

A befejezett projekt után Hampl Márton elégedetten nyilatkozott.

Ez a sikertörténet nemcsak a digitális ügynökségünk elkötelezettségét és hozzáértését tükrözi, hanem Hampl Márton elszántságát is, hogy az online térben ő is a legjobbat nyújtsa ügyfeleinek.

A tökéletes „webes asztalosműhely” mostantól nemcsak a mesteri asztalosmunkájáról ismert, hanem egy modern, vonzó weblapjáról is, amely megfelel a kor elvárásainak és kiemeli a vállalkozás különlegességét.

Hasonló referenciák

Az, hogy a versenyszféra szereplőinek szüksége van-e weboldalra... ma már nem kérdés...

A kérdés az, hogy kinek - milyen honlapot érdemes indítania...

Bejelentkezem

Egyedi weboldal fejlesztés

Ajánlatot kérek

Bérelhető weboldal készítés

Ajánlatot kérek

Google Ads PPC kampány beállítás

Ajánlatot kérek

Facebook hirdetés kezelés

Ajánlatot kérek

Marketing tanácsadás

Ajánlatot kérek

Segíthetünk?

Állunk rendelkezésedre, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot

Pin It on Pinterest