Referencia :: 3D Abakusz

Referenciák / Egyedi weboldal fejlesztés

abakusz.eu

3D Abakusz

Virág Zoltán Péter

mérnök, cégvezető

  • Átadás ideje: 2022/11/01
  • Webcím: abakusz.eu
  • Állapot: Rendszeresen karbantartott
  • Cím: 9400 Sopron, Batsányi u. 2.

Ügyfelek, akik már minket választottak

Ügyfelek, akik már minket választottak

3D Abakusz

Sikeres kétnyelvű weboldalfejlesztés a precizitás világában

Virágné Mozsolits Klára és Virág Zoltán – közös médiapartnerünk – Kustra Csaba ajánlása révén került kapcsolatba a digitális marketingügynökségünkkel. Csabának ezúton is köszönjük szépen az összekötést, megrendelőinknek pedig a lehetőséget.

Minden megbízás egy újabb öröm és egyben kihívás is számunkra, így aztán igazi gyöngyszemként üdvözöltük a kuriózumnak számító A-Z Team Kft. megkeresését.

Ők nem emlékeztek jelenleg rá, de annó 2006-ban már volt minimális üzleti kapcsolatunk, mert a korábbi HÁZ-HOZ kiadványomban többször is adtak fel hirdetést.

Vállalkozásuk, a 3D Abakusz, mérnöki precizitású szolgáltatásokat nyújt, így a készítendő weboldalnak is kiemelten magas minőségre, stabilitásra és óraműi pontossággal megkomponált látványtervre volt szüksége.

Az egyedi árajánlatunkat követően számos személyes konzultáció során együtt alakítottuk ki az oldal alapjait, melyet az indulása után aztán már többször is megreformáltunk az ügyfelünk változó, de stratégiailag mindenképpen hasznos elvárásainak megfelelően.

A fő célközönségük olyan közép- és nagyvállalatok, akik az egyedi alkatrészgyártást házon belül nem tudják vagy nem akarják megszervezni. Magától értetődő tehát, hogy külön szekciót is létrehoztunk számukra a site-on „kiemelt projektjeink” elnevezéssel.

A 3D Abakusz a 3D tervezés és a robosztus sorozatgyártás területén kiemelkedő szolgáltatást nyújt.

A megfelelő keresőoptimalizálásnak köszönhetően – regionális vonatkozásban – a legtöbb szolgáltatásuk az organikus találatok között az eredménylista tetején, sőt alkalmanként zászlóshajóként az első helyen szerepel.

A honlapot ügyfelünk egy későbbi újabb megbízása kapcsán mára német nyelven is elérhetővé tettük, hogy a külföldi érdeklődők szintúgy könnyen megtalálják a vállalkozást. Mindemellett rendszeres Google Ads PPC kampányokkal is népszerűsítjük az online jelenlétüket. Ezt a területet is kiszervezték számunkra.

Úgy gondoljuk, hogy a weblap az egyedi alkatrészgyártás terén kiváló eredményeket hozott, és újabb növekedési lehetőségeket teremtett a 3D Abakusz számára mind Magyarországon, mind pedig a nemzetközi piacon.

Az együttműködésünk során további innovatív és hagyományos jellegű ötleteket is felvázoltunk, melyek megvalósításában – igény esetén – örömmel segítünk nekik a jövőben.

A 3D tervezés és a 3D nyomtatás szolgáltatásukat magunk is igénybe vettük, mellyel maximálisan meg voltunk elégedve. Jó szívvel ajánljuk tehát Virág Zoltán gépészmérnök / gyártástechnológus szolgáltatásait minden érdeklődő számára.

További sikereket kívánunk!

Hasonló referenciák

Az, hogy a versenyszféra szereplőinek szüksége van-e weboldalra... ma már nem kérdés...

A kérdés az, hogy kinek - milyen honlapot érdemes indítania...

Bejelentkezem

Egyedi weboldal fejlesztés

Ajánlatot kérek

Bérelhető weboldal készítés

Ajánlatot kérek

Google Ads PPC kampány beállítás

Ajánlatot kérek

Facebook hirdetés kezelés

Ajánlatot kérek

Marketing tanácsadás

Ajánlatot kérek

Segíthetünk?

Állunk rendelkezésedre, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot

Pin It on Pinterest